Kaapelinnäyttö

Ennen kaivamista varmista alueella olevista kaapeleista. Älä kokeile onnea! Mahdollisista kaivuun aiheuttamista kaapelivaurioista vastaa vaurion aiheuttaja.

geojango-maps-Z8UgB80_46w-unsplash

Kaapelinäyttöpalvelu on pääsääntöisesti maksuton. Kaapelinnäyttöpalvelu koskee vain Tervolan Energia ja Vesi Oy:n omistamia kaapeleita ja putkia.

Pääsulakkeiden jälkeisistä asiakkaan omistamien kaapeleiden näytöistä on kaivajan sovittava kaapelin omistajan kanssa erikseen.

Kaapelinäyttö tehdään palvelupyynnöstä kolmen työpäivän jälkeen arkipäivisin klo 7-15.30 välisenä aikana tiedustelun vastaanotosta tai erikseen kaivajan kanssa sovittuna ajankohtana. Tiedustelut katsotaan vastaanotetuksi palvelupyynnön saapumisen jälkeen seuraavana työpäivänä.

Mikäli näyttö pyydetään tehtäväksi kolmea työpäivää nopeammin, työajan jälkeen, juhlapyhinä tai viikonloppuna katsotaan se pikanäytöksi.

Pikanäyttö

Pikanäyttö tilataan kaivutyömaalle, johon tarvitaan näyttö nopeammin kuin tilauspäivä + 3 työpäivää tai tulee tehtäväksi työajan jälkeen, juhlapyhinä tai viikonloppuna katsotaan se pikanäytöksi. Pikanäyttö on yleensä maksullinen.

Näyttö tilauksesta

3 – 10 työpv  ensimmäinen kerta työaikana  maksuton
3 – 10 työpv  uusintanäyttö  250,00 €/kerta
alle 3 työpv pikanäyttö 250,00 €/kerta
alle 3 työpv  pikanäyttö uusinta  500,00 €/kerta