29.6.2022

Haemme yhtiön palvelukseen verkostoasentajaa

Muuntamon asennus 2

Tervolan Energia ja Vesi Oy on infrapalveluita tuottava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähkönjakeluun ja vesihuoltoon liittyviä palveluita. Yhtiöllä on asiakkaita sähkössä 2.650 ja vesihuollossa 1.630. Tervolan Energia ja Vesi Oy on Tervolan kunnan omistama osakeyhtiö.

Haemme Yhtiön palvelukseen Tervolaan

Verkostoasentajaa

Sähkönjakeluverkon monipuolisiin rakennus- ja kunnossapitotehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu sähkönjakeluverkon 20/0,4 kV rakennus-, kunnossapito- ja huoltotyöt ilmajohto sekä maakaapeliverkoissa. Perehdytysjakson jälkeen tehtäviisi kuuluu verkonrakennustehtävien lisäksi asiakkaiden energiamittauslaitteistojen asennukset ja kaapelinäytöt, sekä toimia osana yhtiön 24/7- päivystystä.

Odotamme sinulta sähköasentajan koulutusta ja yllä mainituista tehtävistä hankittu kokemusta. Sähkö- ja työturvallisuusmääräyksien tuntemusta. Asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja, tietojärjestelmien perustuntemusta tai valmiuksia perehtyä niihin.

Odotamme hakijalta ammatillisen pätevyyden ja kokemuksen lisäksi vähintään B-luokan ajokorttia.

Mikäli et ole ammatillisesti pätevä, mutta omaat muut tehtävän edellyttämät ominaisuudet ja olet halukas oppimaan uutta, olemme valmiita järjestämään myös oppisopimuskoulutuksen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää positiivista asennetta, järjestelykykyä, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Meillä olet osa tiimiä, joissa kaikkien tekemistä arvostetaan ja kunnioitetaan.

Palkkaus on Energiateollisuus ry:n työehtosopimuksen mukainen, jossa mm. hakijan työkokemus vaikuttaa mm. henkilökohtaisen palkan osuuteen.

Hakemuksen ja CV:n pyydämme täyttämään kuntarekry.fi 456068. Työpaikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Tervolan Energia ja Vesi Oy:n toimitusjohtaja Jarno Lumimäki, p. 040 – 544 0266, jarno.lumimaki@tervola.fi.