12.1.2022

Haemme Yhtiön palvelukseen verkkopäällikköä (haku päättynyt)

Tenergia-2

Tervolan Energia ja Vesi Oy on infrapalveluita tuottava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähkönjakeluun ja vesihuoltoon liittyviä palveluita. Yhtiöllä on asiakkaita sähkössä 2.650 ja vesihuollossa 1.630. Tervolan Energia ja Vesi Oy on Tervolan kunnan omistama osakeyhtiö.

Haemme Yhtiön palvelukseen Tervolaan

Verkkopäällikköä

Sähkönjakeluverkon monipuolisiin suunnittelu-, käyttö- ja kunnossapitotehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimit verkostoasentajien ja suunnittelijoiden esimiehenä ja vastaat sähkönjakelun turvallisuuskulttuurin ja raportoinnin kehittämisestä yhdessä henkilöstömme kanssa.

Keskeisiä vastuualueita ovat verkonrakennus- ja kunnossapitotöiden johtaminen ja valvonta työmailla suunnitelmien ja ohjeiden mukaisesti sekä turvallisuusmääräyksien noudattaminen. Vastaat myös siitä, että koneet ja materiaalit ovat työkohteissa suunnitelmien mukaisia sekä siitä, että oman henkilöstön ja alihankkijoiden yhteistyö toimii turvallisesti.

Toimenkuvaan kuuluvat myös tilastointi, viranomaisraportointi, dokumentointi ja päivystystehtävät. Toimit esimiestehtävissä asiakasrajapinnassa sekä vastaat sijoitus- ja maankäyttöluvista. Tehtäviin kuuluvat verkkotieto- ja kaukokäyttöjärjestelmien ylläpito- ja kehitystehtävät Trimble NIS ja ABB Microscada -järjestelmillä, sekä mittaustiedon hallinta EnerimCIS ja EnerimEDM -järjestelmillä.

Edellytämme hakijalta sähköpätevyys 1-todistusta, ammatillisen pätevyyden ja kokemuksen lisäksi odotetaan vähintään B-luokan ajokorttia.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää positiivista asennetta, järjestelykykyä, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Meillä olet osa tiimiä, joissa kaikkien tekemistä arvostetaan ja kunnioitetaan.

Palkkaus on Energiateollisuus ry:n työehtosopimuksen mukainen, jossa mm. hakijan työkokemus vaikuttaa mm. henkilökohtaisen palkan osuuteen. Työnhakijaa pyydetään esittämään ansioluettelossa oma palkkatoivomus.

Hakemukset, CV:n ja todistukset pyydämme lähettämään 6.2.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jarno.lumimaki@tervola.fi, viestin aiheeksi ”TENVE rekry 2022” tai jätä hakemus kuntarekryssä 409685

Lisätietoa tehtävästä antaa Tervolan Energia ja Vesi Oy:n toimitusjohtaja Jarno Lumimäki, p. 040 – 544 0266, jarno.lumimaki@tervola.fi.